ТРЕНІНГ "ПСИХОЛОГІЯ В ЖИТТІ ЛЮДИНИ" З НАГОДИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ ПСИХОЛОГА

Тренінг «Психологія в житті людини», підготовлений та проведений здобувачами освіти Придунайської філії, став стартом для низки заходів, присвячених Всеукраїнському дню психолога. Учасниками тренінгу стали здобувачі освіти 1 та 2 курсів денної форми навчання, що опановують ОП «Менеджмент» та ОП «Право», організатором заходу виступила професорка кафедри суспільно-наукових дисциплін Тамара Гуменникова.

Всеукраїнський день психолога вже традиційно відзначається 23 квітня. Психологія - це прикладна й академічна наука, що вивчає поведінку, психіку і психічні процеси людини.

Сучасна психологія - це пошук закономірностей і особливостей виникнення, формування і розвитку психічних процесів та психологічних станів людини, властивостей його психіки та поведінкових характерів. Із задоволенням студенти молодших курсів брали участь у тренінгових вправах: «Сполучна нитка»; «Зламаний телефон»; «Інтуїтивне малювання»; «Будинок»; «Світло мій, люстерко», що надало змогу об’єднати студентський колектив, дізнатись один про одного більше інформації про хобі, інтереси, поведінку в спеціальних умовах.

Під час зворотного зв’язку учасники тренінгу підкреслили: «тренінг сподобався», «тренінг – це ресурсне навчання», «корисність інформації є важливою», «дізнався про себе багато нового та цікавого», «як менеджеру, мені було дуже результативно», «використаю набуті знання під час правничої практики».

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

 

   
ua ru en