«Україна соборна. Разом до перемоги!»

До Дня Соборності України, свята яке щорічно відзначається 22 січня, у день проголошення в 1919 році Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, здобувачі освіти Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» долучилися до флешмобу «Україна соборна. Разом до перемоги!». Студенти розробляли авторські патріотичні аватарки, які відображають їх власне ставлення до історичних подій та розуміння цілісності, єдності, незламності України та українського народу. Оновлені аватарки студенти використовували  на форумах, у блогах, чатах, соціальних мережах та ін. У такий спосіб вдалося нагадати друзям та знайомим, що   ідея соборності була і залишається базовою національною цінністю українців. А нині вона є ще обов’язковою передумовою успіху нашого спротиву зовнішній агресії.

Також, актив студентського самоврядування на чолі з здобувачкою освіти ІІ курсу Лупу Анастасією записали відео-листівку до Дня Соборності України. Лірично-героїчна поезія в виконанні студентів І курсу стала безсумнівною прикрасою відеороботи.

Пам’ятаймо, ми всі різні, ми розмовляємо різними мовами; спілкуємося, сперечаємося, кохаємо, сумуємо, дратуємося та радіємо, але ми завжди упевнені в одному - країна у нас одна - Україна єдина, і ми повинні бути єдиними!

ua ru en