Участь у тренінгу від Medical Teams International з первинної психологічної допомоги

Студенти Придунайської філії 12 жовтня взяли участь у тренінгу з набуття навичок первинної психологічної допомоги, проведеному представниками міжнародної організації Medical Teams International.

Взаємодію учасників тренінгу було організовано у форматі командної роботи. Програма тренінгу передбачала з’ясування  принципів та моделей первинної психологічної допомоги, розв’язання практичних та ситуаційних завдань за мотивами реальних кризових подій. На основі заданих умов проводився розбір стратегій та аналіз дій для надання психологічної допомоги: як має поводитися сам психолог, як зрозуміти потребу людини у невідкладній психологічній підтримці, за яких умов допомога може бути відтермінована тощо.

 

Актуальність поставлених завдань та цікаві форми співпраці стали для майбутніх фахівців безцінним досвідом з опанування базових засад допомоги людям в кризі.

Довідково: Medical Teams International (MTI) надає медичну допомогу в 32 країнах. Організація була заснована в 1979 році і направляє команди медичних працівників-добровольців і медичні товари для реагування на катастрофи. Вони також співпрацюють з партнерами над довгостроковими ініціативами зі зміцнення здоров’я.

ua ru en