УЧАСТЬ НПП КАФЕДРИ ПРАВА ПРИДУНАЙСЬКОЇ ФІЛІЇ У VІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ "ОСВІТНІ ІННОВАЦІЇ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ"

 

12 грудня 2023 р. викладачі кафедри права Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» взяли участь в пленарному та секційному засіданнях VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Освітні інновації у закладах освіти: проблеми та перспективи» (платформа - Актуальні питання економіки, менеджменту та права в умовах сьогодення), яка проходила на базі Ізмаїльського державного гуманітарного університету. Захід охопив науковців Одеси, Ізмаїлу, Херсона, Миколаєва, Києва, Луцька та інших міст України.

Науковцями та здобувачами вищої освіти були обговорені такі надважливі в умовах сьогодення питання, як освітньо-терапевтична функція педагога в умовах воєнного стану та післявоєнного часу, захист прав дітей в умовах збройного конфлікту в Україні, трансформація освітніх підходів у сфері правознавства, право на мир в умовах сьогодення як запорука реалізації третього покоління прав людини, інновації в системі освіти, спрямовані на розвиток юридичної сфери та ін.

Науковий захід став своєрідною відкритою платформою для взаємного обміну думками та напрацювання спільних практичних дій задля знаходження та дослідження освітніх інновацій в закладах освіти.

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

 

 

 

ua ru en