Участь науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти Придунайської філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" у круглому столі «Використання криптовалюти у світі»

15 грудня 2022 р. науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти Придунайської філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" взяли участь у круглому столі «Використання криптовалюти у світі», організатором якого виступила ГО «Виявлення та запобігання мошенництва Україна» (ЄДРПОУ 44747983).
В якості спікерів на круглому столу виступили представники Міністерства економіки України, Міністерства цифрової трансформації, Служби Безпеки України, Департамента кiберполiції Нацiональної полiції України, Міністерства внутрішніх справ України.
На online зустрічі спікерами було розкрито наступні ключові питання: стан та можливості ринку криптовалют в Україні; системи та схеми захисту криптовалютних активів; планування законодавчого врегулювання криптовалюти в Україні; податки при використанні крипти; питання захисту від «брудної» крипти. Наприкінці зустрічі відбулася дискусія стосовно можливості інвестицій у ринок криптовалюти, захисту крипти, можливості донату крипти на потреби Збройних Сил України.
 
 
 
ua ru en