У РАМКАХ ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ "УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ" ВІДБУЛАСЬ ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ

 

29 вересня 2023 року у рамках вивчення дисципліни "Управління персоналом" під керівництвом викладача Лютфалієвої Л. С. для студентів 3 курсу спеціальності "Менеджмент" відбулась гостьова лекція.

Запрошений гість - один з топменеджерів українського представництва данської компанії «Данфос Україна», Олексій Леонідович Масліков, який поділився зі студентами практичним досвідом зі сфери керування міцною командою, та всіма етапами створення команди - від її формування до розподілу задач та обов'язків. Також торкнулись теми психотипів співробітників що, без сумніву має велике значення у питанні коректного розподілу поточних та стратегічних задач компанії, говорили про стадії дорослішання співпрацівників в команді, та де, і на якому етапі той чи інший член команди може принести найбільшу користь для досягнення спільної мети.

Дуже цікаво було розкрито тему формальних та неформальних лідерів в колективі, взаємодію між офіційним керівником та неформальним лідером команди.

Студенти дуже позитивно сприйняли такий формат лекції, відмітив, що це насправді цікаво - дізнатися про практичні нюанси роботи керівника, особливості роботи із великою командою та уявити себе в ролі керівника, зрозуміли, що бути керівником - це не тільки почесне звання та регалії, а велика відповідальність за свою команду.

«Мені дуже цікаво було послухати справжнього практика, тому що теорія - це одне, але щодо практики - то це зовсім інше» - каже один зі студентів.

«Після цієї лекції я зрозуміла, що треба мати надзвичайні якості, щоб бути справжнім сучасним керівником» - каже інша студентка.

Ну що ж, сподіваємось, що впровадження нового сучасного методу гостьових лекцій ще більше зацікавить студентів у навчанні, та принесе їм практичну користь у майбутньому.

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

ua ru en