У Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» завершився Тиждень здоров’я, у програмі якого були спортивні заходи та відвідування музею спорту

У Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» завершився Тижднь здоров’я, у програмі якого були спортивні заходи та відвідування музею спорту.
Здобувачі вищої освіти під керівництвом викладача фізичної культури В.П. Стойкова дізналися чимало цікавого про вплив фізичних вправ на здоров’я та працеспроможність людського організму.
Здавалося б, Тиждень здоров‘я закінчився?.. Ні! Спортивне свято призначалося для відкриття Олімпійських ігор філії.
Урочистий захід почався з винесення спортивного Прапора та Вогню Олімпіади. Після виконання Гімну України директорка філії професорка Гуменникова Т.Р. дала старт спортивному заходу. Виступ чемпіонки МАУП, студентки IV курсу, Д. Панченко переконливо довів спроможність досягати своєї спортивної мети навіть в умовах пандемії та війни.
Компетентне журі приступило до оцінювання результатів виконання різноманітних спортивних командних конкурсів, у ході яких обидві команди («Чемпіон» та «Юніор») продемонстрували хорошу спортивну підготовку та наснагу до перемоги, отримали заряд енергії та позитивного настрою, а капітанам команд за результатами змагань вручили почесні грамоти та фітнесбраслети. Кубок переможців отримала команда «Чемпіон».
Олімпійський сезон в Придунайській філії розпочато! У програмі волейбол, баскетбол, настільний теніс, плавання, шахи та шахмати.
Нагороди чекають переможців!
 
 
 
 
 
 
ua ru en