ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ: УПРАВЛІНСЬКА ЕФЕКТИВНІСТЬ ЯК ВИМОГА СУЧАСНОСТІ

     Студенти Придунайської філії ОП «Менеджмент» взяли участь у презентації  основних прийомів тайм-менеджменту. Технології ефективного розподілу часу розглядали в ході “гостьового” практичного заняття з дисципліни “Тренінг ділового спілкування”.

     Способи організації часу відомі здобувачам освіти і з власного досвіду планування навчального навантаження. Науковий підхід та практичні поради довели необхідність використання тайм-менеджменту у роботі управлінця. Практичне заняття було проведено у форматі “два спікери” – викладачкою Тамарою Гуменниковою, професоркою кафедри суспільно-наукових дисциплін, та Юлією Давиденко, практикуючою психологинею. Основну увагу приділили обговоренню вимогам до тайм-менеджменту сучасного управлінця, проводили ділові  ігри за матрицею  Ейзенхауера,  опановували на практичних кейсах принцип Парето, розробляли плани робочого дня за принципом Помодоро.

     Заняття проводилось під час повітряної тривоги в укритті будівлі Придунайської філії. Незважаючи на цю обставину, запланована тема була опрацьована повноцінно: після показу мультимедійної презентації студенти обговорили з наставниками головні завдання та принципи тайм-менеджменту в роботі менеджера, а набуті soft skills закріпили тематичним анкетуванням.

 
   
ua ru en