СВЯТО СПОРТУ ТА МИРУ ПІД МЕНТОРИНГОМ СТУДЕНТІВ ПРИДУНАЙСЬКОЇ ФІЛІЇ МАУП

 

23 вересня, в Ізмаїльському Палаці спорту відбувся перший турнір з “Cool Games”, організатором якого виступив Ізмаїльський ліцей № 16 з гімназією та початковою школою, вчитель фізичного виховання Віталій Стойков та здобувачі освіти Придунайської філії МАУП.

“Cool Games” – це унікальний український проєкт, який проводиться Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, покликаний сприяти створенню цікавих та яскравих занять фізичної культури та масово залучає учнівську та студентську молодь до рухової активності.

Допомогали в проведенні міського заходу студенти Придунайської філії ПРАТ “ВНЗ “МАУП”. Вони були інструкторами вправ, суддями та менеджерами заходу. Відпрацьовували на практиці менеджерські якості та вміння управляти проектами.

Змагались школярі 6-х та 7-х класів Ізмаїльського ліцею № 16. На юних спортсменів чекали різноманітні естафети, під час яких за допомогою спортінвентарю діти виконували різноманітні цікаві завдання та сюрприз від викладача фізичного виховання СТОЙКОВА Віталія Павловича у вигляді танцю із ростовою лялькою Псом Патроном.

Переможці змагань отримали грамоти та приємні подарунки. Здобувачі освіти отримали позитивні емоції, цінний досвід та гарний настрій.

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

ua ru en