СТУДЕНТСЬКЕ САМОВРЯДУВАННЯ ПРО ЦІННОСТІ ЖИТТЯ ТА ЗДОРОВ'Я ЛЮДИНИ

 

Під час війни загострюється питання філософії життя, спостерігається процес переоцінки цінностей студентської молоді. Саме тому студентською радою Придунайської філії МАУП, в особі заступника голови студентської ради - Анастасії Лупової, підготовлений та проведений корисний, практичний тренінг для студентів денної форми навчання.

Серед завдань тренінгу були наступні:

- визначити переваги здорового способу життя;

- обговорити складові фізичного та психічного здоров'я;

- сформувати навички щодо збереження свого здоров'я.

Студентська рада довела здобувачам освіти, яке місце займає здоров'я в ієрархії життєвих цінностей. Здобувачі освіти, за допомогою такої форми роботи, вільно висловлювали власну думку, демонстрували впевненість та відношення до власних вчинків, дій, які виховують повагу до себе та оточення.

Серед цікавих вправ здобувачі освіти відмітили: вправа «знайомство», вправа "довіра", вправа «очікування». Завдяки "мозковому штурму" на тему: «Що таке здоров'я?», учасники обґрунтовували власну свою думку, вносили свої графічні зображення в єдину "Модель здоров’я" студентської молоді, шукали відповідь на запитання: що легше – запобігти чи відновити?

Колективне створення притчі, присвяченої всім, хто піддається таким спокусам, як наркотики, тютюн, алкоголь активізувало гарний настрій, викликало яскраві та щасливі посмішки учасників тренінгу.

Для молоді є цінною ідея проведення серії тренінгів про цінності життя та здоров’я під патронатом студентської ради філії та модератора проєкту – Анастасії Лупової.

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

 

 

 

 

ua ru en