Студенти першого курсу спеціальності «Право» ознайомились з діяльністю гіпермаркету безпеки у південно-західному регіоні «Охорона. Комплекс. Придунав′я»

Студенти першого курсу спеціальності «Право» разом з керівником навчальної практики Щокіною В.В. ознайомились з діяльністю гіпермаркету безпеки у південно-західному регіоні «Охорона. Комплекс. Придунав′я».
Як майбутнім правоохоронцям, студентам було цікаво дізнатися про історію створення, розвиток та діяльність підприємства.
Розповідь керівника Бавицького С.В. була наповнена не тільки статистичними відомостями, але і цікавими «живими» прикладами. Сергій Валерійович провів вражаючу екскурсію підприємством, розповів про систему та правові підстави надання охоронних послуг. Підприємство має необхідне обладнання та прилади, які відповідають вимогам та стану необхідної протидії злочинності у сучасних умовах нашого регіону, проєктує, встановлює та обслуговує охоронні системи різних напрямків, відеоспостереження з виводом на телефон та в мережу Інтернет для перегляду з будь-якої точки світу. Розроблені новинки – сертифіковані системи периметральної охорони. Є цікаві пропозиції щодо системи супутникового спостереження. Студенти із захопленням слухали розповідь керівника, знайомились зі співробітниками. Було приємно бачити злагоджену високопрофесійну діяльність працівників, доброзичливий мікроклімат у колективі.
Дякуємо працівникам охоронної служби, особливо її керівнику Бавицькому С.В. за щирість прийому та за ту величезну корисну роботу, яку вони проводять у сфері протидії злочинності.
 
 
 

 

ua ru en