СПРАВА ДО ДУШІ – БАНКІВСЬКИЙ МЕНЕДЖМЕНТ

Випускник 2023 року освітньої програми «Менеджмент» Придунайської філії МАУП, Гайдаєнко Данило Владиславович, з вересня цього ж року працює в ПАТ "Банк Восток" на посаді фахівця відділу операційного обслуговування.

«Пройти шлях від здобувача освіти за спеціальністю «Менеджмент» до досвідченого банківського працівника мені допомогла  цілеспрямованість, зацікавленість професійною діяльністю, наполегливість та знання і навички, здобуті в Придунайській філії МАУП. З дитинства я – комунікабельний, веселий, проте відповідальний, звик цілеспрямовано йти до своєї мети і досягати її, - розповідає про себе Данило. – В опануванні професійних компетенцій, вдосконаленні напрацьованих та розвитку нових умінь мені завжди допомагали викладачі та освітнє середовище Придунайської філії, де я навчався.  Саме тут, окрім теоретичної, отримав професійно-практичну підготовку, яка стала основою подальшого фахового зростання.
Вже працюючи в офісі, завдяки природній товариськості, я знайшов нових друзів, став частиною дружнього колективу, що дуже важливо для моєї професії. Власне, з цим офісом, де зараз працюю, вперше познайомився під час ще навчальної практики, коли вперше відвідав банк. Після захопливої екскурсії, яку провела начальниця відділення банку,  зрозумів, що це – мій фах, саме те,  до чого лежить моя душа. Мене захопило все: цікава робота, поважна організаційна культура, а також харизма та характер керівниці відділення. Тому ще до отримання кваліфікації бакалавра я мав твердий намір робити кар’єру в ПАТ "Банк Восток"».

Напередодні новорічних свят бажаємо нашому випускнику – Гайдаєнку Данилу Владиславовичу успіхів у професійній діяльності, особистого щастя та кар’єрного зростання!

Пишаємось усіма випускниками, які знайшли справу до душі та із задоволенням займаються улюбленою професією, бо впевнені, що правильний вибір фаху – це вже значна частина життєвого успіху та щастя!

ua ru en