ПСИХОЛОГІЯ НА ДОПОМОГУ СТУДЕНТСТВУ

 

Що таке психологія? На це питання здобувачі вищої освіти Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» шукали відповіді разом із менеджеркою з ментального здоров'я та психосоціальної підтримки Левашовою Ю., психологинею-фахівчинею з ментального здоров'я та психосоціальної підтримки Ткачук Н., психологами Medical Teams International Troy Baker і Ana Josipovic. Гостем тренінгу була Савастру О., керівниця ГО "Міський центр допомоги та взаємодії".

Цікавий, динамічний тренінг на тему «Психічне здоров'я молоді», проведений в Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП», був присвячений Всеукраїнському дню психолога, який відзначається 23 квітня. Між організацією Medical Teams International та Придунайською філією ПрАТ «ВНЗ «МАУП» укладений договір про співпрацю, і ця зустріч була вже не першою.

Адміністрація філії вручила листи подяки Левашовій Ю. та Ткачук Н. з нагоди Всеукраїнського дня психолога та активну співпрацю, безоплатну психологічну допомогу, яку фахівці надають здобувачам освіти за потреби.

Психологи Troy Baker і Ana Josipovic отримали на знак пошани примірники "Кобзаря" Шевченка Т. та ручки з логотипом МАУП.

Американські гості із зацікавленістю ознайомились з матеріальною базою філії, аудиторіями, лабораторіями та спортивними залами, робочими майданчиками та бібліотечними залами.

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

ua ru en