ПСИХІЧНЕ ЗДОРОВ’Я ОСОБИСТОСТІ ЗДОБУВАЧА ОСВІТИ – ЗАПОРУКА УСПІШНОСТІ В НАВЧАННІ

      З метою посилення уваги до ментального здоров’я здобувачів освіти кафедра суспільно-наукових дисциплін протягом березня 2023 р. залучила студентів Придунайської філії до участі в ряді тематичних заходів. Організатором  ініціативи від кафедри виступила професорка Тамара Гуменникова.

      02 березня відбулася зустріч з тренеркою-психологинею Людмилою Корольовою (Південноукраїнський інститут психології, психотерапії і управління м. Одеси), яка розповіла про важливість в житті людини позитивної психології, ознайомила студентів з методом позитивної та транскультурної психотерапії Н.Пезешкіана.

      З 13 березня по 19 березня був проведений марафон вдячності, в якому успішно взяли участь студенти спеціальності «Менеджмент». Ведучою марафону стала практикуюча психологиня Ольга Кравченко.

      Напередодні Всесвітнього дня щастя (20 березня) командою тренерів, до якої увійшла Тамара Гуменникова, був проведений тренінг «Ключі щастя» – не лише для здобувачів освіти, а й для усіх зацікавлених мешканців м. Ізмаїла.

      А для підтримки позитивного емоційного стану та з метою розвитку у здобувачів освіти емоційного інтелекту 20 березня на базі Придунайської філії стартував психологічний марафон «Я живу у Всесвіті», координацію якого взяла на себе Тамара Гуменникова.

      Відверте спілкування студентів з наставниками дозволило розкрити та експертно опрацювати ситуації фізичного та емоційного виснаження. Учасники програми відзначили для себе, наскільки важливо навчитись звертати увагу на позитивні моменти життя і вміти бути вдячними за них.

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

 

ua ru en