ПРОФЕСІОНАЛІІЗМ ВИКЛАДАЧКИ ПРИДУНАЙСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ПІДТВЕРДЖЕНО СВІДОЦТВОМ

Приємні  новини для освітньої громади Придунайського фахового коледжу ПрАТ "ВНЗ "МАУП"! З гордістю повідомляємо, що наша шанована викладачка історії, Ольга Валентинівна Нестерова, отримала свідоцтво про наукове консультування учасників Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів Малої Академії наук України.

Дана відзнака є підтвердженням високого професійного рівня та внеску педагогині у підготовку студентів до участі в конкурсах міського та обласного рівнів у 2023-2024 роках. Від імені відділу освіти Ізмаїльської міської ради урочисто вручала особисту відзнаку директорка коледжу, Ірина Віталіївна Ліганенко. Цей момент став знаковим не тільки для пані Ольги Валентинівни, але й для всієї освітньої спільноти коледжу.

Здобувачі освіти коледжу висловили щирі вітання своїй улюбленій викладачці. Ця відзнака є визнанням не тільки великої праці та відданості викладачки, а також її здатності надихати та мотивувати студентів до досягнення нових наукових вершин.

Вітаємо Ольгу Валентинівну з цим значним досягненням! Її професіоналізм та пристрасть до навчання продовжують висвітлювати шлях успіху для наших студентів, спонукаючи їх до реалізації власного потенціалу у світі науки та освіти.

 

 

 




 

 

ua ru en