ПРОФЕСІЙНА КАР’ЄРА МЕНЕДЖЕРА ПОЧИНАЄТЬСЯ З НАВЧАННЯ ЗА ОСВІТНЬОЮ ПРОГРАМОЮ "МЕНЕДЖМЕНТ"

Левченко Ангеліна Борисівна – випускниця 2023 року Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП». Під час навчання на старших курсах працювала в різних організаціях на посаді менеджера.

Перше працевлаштування – на посаду адміністратора продуктового магазину в місті Ізмаїлі. Саме працюючи адміністратором, на практиці ознайомилась зі складовими  ефективного функціонування бізнесу: організаційною структурою підприємства, штатним розписом, делегуванням повноважень, принципами тайм-менеджменту та багатьма іншими. «Вважаю, що цей досвід дуже допоміг розкрити та вдосконалити мої лідерські якості та пізнати себе в цілому», - розповідає Ангеліна.

Після завершення навчання фахівчиня влаштувалась на роботу до портового оператора Ізмаїльського морського торговельного порту на посаду менеджера, наразі завзято опановує нові професійні компетенції. «Галузь морського транспорту суто специфічна, тож зовсім нова робота не рутинна, відкриває мені багато цікавого, але й постійно кидає нові виклики, - зізнається Ангеліна, - адже раніше я не мала досвіду організації морських перевезень. Мої посадові обов’язки охоплюють аналіз вхідної інформації, роботу з наряд-завданнями, ведення ділового листування з контрагентами та багато іншого. Володіння базовими засадами менеджменту, стратегічного планування, антикризового управління та ефективного розподілу свого робочого часу стало важливим чинником щоденного успішного розв’язання робочих завдань».

Професійний шлях менеджера починається з опанування фахових компетенцій за освітньою програмою «Менеджмент». Щиро бажаємо Ангеліні Левченко подальших професійних успіхів та кар’єрного зростання, а майбутніх здобувачів вищої освіти запрошуємо: почніть власний професійний шлях – з навчання у Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП»!

ua ru en