Придунайська філія ПрАТ «ВНЗ «МАУП»:  перше вересня в «червоній зоні»

 

1 вересня 2020 р. для студентів  2-4 курсів Придунайської філії, незважаючи на встановлену в регіоні   «червону зону»,  пролунав перший дзвоник. Зустріч викладачів та студентів відбулась  онлайн  через сервіс Zoom.

Лунали щирі привітання студентам від директора  філії,  професора Гуменникової  Т. Р.,  яка наголосила : «Перше вересня в цьому році - особливий день, особливий тому, що ми зустрічаємось  не в стінах рідної альма-матер, МАУП, а онлайн, але впевнено та з надією розпочинаємо навчання. Перше вересня – день знань, коли ми в черговий раз згадуємо, що заклад вищої освіти є визначним етапом  для зміцнення духу, а не просто навчальний  заклад, є місцем, де студенти не лише отримують знання, а здобувають майбутній  фах, загартовують особистісні якості . Тут  у студентів формується професійна культура , життєві цінності та доброчесність».

Викладачі та студенти  підрозділів МАУП, а саме: Хмельницького інституту ім. Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Яготинського інституту, Одеського інституту, Представництва "Березанський інститут", Чернігівського інституту, Харківського інституту, - вітали словами підтримки та бажали щасливого навчального року.

Студентам та викладачам були  продемонстровані цікаві  відео-записи  пісенних поздоровлень, вітань тьюторов і стейкхолдерів. Відео-вітання  лунали й від представників студентського самоврядування.

За результатами підбиття студентського рейтингу були визначені кращі студенти філії, які успішно поєднують навчання та суспільну діяльність. Вони були нагороджені пам’ятними подарунками, які безпосередньо отримують після зняття обмежень  «червоної зони».

У Придунайській філії  перший дзвоник лунав через Zoom!

 Студенти розпочинають навчально-виховний процес!

 

 

ua ru en