ПРИДУНАЙСЬКА ФІЛІЯ МАУП. АЛЬМАНАХ-2023

Придунайська філія ПрАТ «ВНЗ «МАУП» презентувала календарний альманах 2023 року.

Ілюстрована збірка охоплює події та заходи 2023 року – розкриває етапи та процеси фахового становлення здобувачів освіти, проблеми й перспективи виховної діяльності, науково-методичну роботу кафедр. Кожна стаття альманаху містить тематичні світлини з добірок, розміщених на Facebook-сторінці Придунайської філії, та посилання на публікацію наведеного матеріалу на сайті філії.

 «Придунайська філія МАУП. Альманах» – це авторське видання, що було створено завдяки спільній натхненній праці однодумців і творчих особистостей науково-педагогічного колективу та членів студентського самоврядування ЗВО. Ця збірка, насамперед, віддзеркалює весь спектр емоцій та подій, пережитих авторами. Тут можна знайти рядки як професіоналів, так і початківців, які задокументували і буденний перебіг навчального процесу, й епізоди кропіткої адміністративної роботи, й опис урочистих моментів.

Наразі підготовлено видання альманаху за 2023 та 2022 роки, у роботі – матеріли 2021 року. Збірки розміщено у вільному доступі на сайті Придунайської філії (http://izmail.maup.com.ua/) у розділах «Історія Філії» та «Бібліотека».

ua ru en