Панорамний семінар щодо запобігання цькуванню

16 грудня викладачі та студенти Придунайської філії взяли участь у І частині Регіонального панорамного семінару«Булінг, мобінг, хейзінг як соціально-психологічні явища сьогодення», що відбувся в дистанційному режимі на платформі ZOOM.

Захід мав на меті привернення увагу студентського загалу до проблем булінгу, мобінгу та хейзінгу як проявів насильства; формування навиків відповідальної поведінки та протистояння агресії, реагування та звернення, надання і отримання допомоги в ситуаціях булінгу, мобінгу та хейзінгу; розвиток навичок конструктивного вирішення конфліктних ситуацій, толерантного спілкування тощо.

Організаторами заходу виступили Ізмаїльський державний гуманітарний університет та Придунайська філія ПРАТ «ВНЗ «МАУП» в особі к. п. н. Мазохи І.С., Прокоф'євої Л.О., Проданової О.М. Запрошення до участі в обговоренні прийняли також Дунайський факультет морського та річкового транспорту Державного університету інфраструктури та технологій, Державний професійно-технічний навчальний заклад «Ізмаїльське вище професійне училище», Ізмаїльський Військово-морський ліцей та Ізмаїльське медичне училище.

     

      

 

 

ua ru en