Освітній фестиваль управлінської майстерності «Kyiv EdFest»

Завідувачка кафедри суспільно-наукових дисциплін, Байрамова О.В., долучилась до роботи вебінару «Розбудова внутрішньої та зовнішньої систем забезпечення якості освіти», який провів Юрій Вергун, директор департаменту інституційного аудиту Державної служби якості освіти України. Зустріч відбувалась онлайн 24 березня в рамках освітянського заходу «Освітній фестиваль управлінської майстерності «Kyiv EdFest»

Сучасний світ постійно змінюється, винаходи, які зовсім нещодавно вважалися абсолютно недосяжними і фантастичними – сьогодні активно використовуються у повсякденному житті. Виклики, з якими освітяни стикнулися у 2020 році, показали необхідність адаптуватися до швидких змін. Програма фестивалю була розроблена з метою підтримувати командну роботу працівників освітньої галузі у роботі над впровадженням новітніх навчальних тенденцій та подальший професійний розвиток у темпі, яку задає сучасність.

Щороку, під час весняних та осінніх канікул, Департамент освіти і науки проводить освітній фестиваль управлінської майстерності "Kyiv EdFest", який вже став традиційним. Це фестиваль для вихователів, вчителів, керівників гуртків, майстрів, викладачів, психологів, управлінців… Освітян, які ловлять сучасний «вайб» безперервного розвитку. Під час Фестивалю учасники можуть підвищити власну кваліфікацію як у професійному, так і повсякденному житті.

ua ru en