Онлайн-зустріч з народним депутатом України

       17 вересня 2020 року за сприяння викладача англійської мови Діджюліте Іоланти Антанасівни студенти ІІ курсу взяли участь в онлайн-зустрічі з народним депутатом України Святославом Юрашом, організованій Освітнім центром Верховної Ради України.
       Святослав Юраш - наймолодший народний депутат IX скликання ВР України. Народним депутатом він став у 23 роки. До діалогу з народним обранцем долучилися студенти Тетяна Арабаджи та Анастасія Богдан, майбутні юристи.
       Власними враженнями від зустрічі поділилися Т.Арабаджи: «Спілкування було цікавим та змістовним. Попри молодий вік С.Юраш продемонстрував професійну досвідченість та різнобічну обізнаність з актуальними соціальними проблемами, вільно й чітко відповідав на всі поставлені йому питання. Серед загальних були питання про посилення карантину в жовтні та стратегії уряду щодо протидії поширенню пандемії в Україні. Моїми питаннями були: "Оцініть, будь ласка, вашу роботу у Верховній раді протягом року. Чи вдається реалізовувати намічене?" та "Яким змінам в країні ви хочете сприяти в ролі народного депутата?"
 
 
 
 
ua ru en