ДОГОВІР ПРО СПІВПРАЦЮ УКЛАДЕНО: ПРИДУНАЙСЬКА ФІЛІЯ ПрАТ "ВНЗ "МАУП" НА СТАРТІ НОВОГО ПРОЄКТУ ІЗ ДЕРЖАВНОЮ УСТАНОВОЮ "ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ СЛІДЧІЙ ІЗОЛЯТОР"

 

Придунайська філія ПрАТ «ВНЗ «МАУП» відгукнулась на пропозицію державної установи «Ізмаїльський слідчий ізолятор» укласти договір про співробітництво у проведенні навчання засуджених та підслідних неповнолітніх осіб, які знаходяться у цій установі.

Придунайська філія ПрАТ «ВНЗ «МАУП» зобов’язується відповідно до Законів України «Про освіту» та «Про вищу освіту» проводити навчання засуджених та підслідних неповнолітніх осіб, які тримаються у державній установі «Ізмаїльський слідчий ізолятор» та засуджених господарчої обслуги, які залишені для роботи у державній установі «Ізмаїльський слідчий ізолятор».

Навчання у навчально-консультаційному пункті при установі буде здійснюватися відповідно до Закону України «Про вищу освіту», Порядку організації здобуття вищої освіти засудженими до позбавлення волі на певний строк або довічного позбавлення волі, а також неповнолітніми особами, взятими під варту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 червня 2020 р. № 526.

Створення навчально-консультаційного пункту при Ізмаїльському слідчому ізоляторі є кроком для забезпечення доступності здобуття вищої освіти всім категоріям населення в м. Ізмаїлі.

Договір включає також можливість проведення екскурсій для здобувачів вищої освіти Придунайської філії, які навчаються за ОП "Право" та проходження практики.

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

ua ru en