УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ У ТРЕНІНГУ МІЖНАРОДНОГО МЕДИЧНОГО КОРПУСУ

Здобувачі вищої освіти Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» за спеціальністю «Менеджмент» та «Право» долучилися до участі в дводенних тренінгах Міжнародного медичного корпусу, які проводяться за темою «Хімічні, біологічні, радіологічні, ядерні та вибухові навчання».
Перший день присвячений теоретичним та практичним модулям, метою яких було ознайомлення з лікарняною системою менеджменту надзвичайних ситуацій та загальних сфер реагування на катастрофи: безпека та захист, комунікації, управління ресурсами.
Тренінг захопив увагу майбутніх менеджерів з перших хвилин: надзвичайно важлива інформація подається максимально доступно та одразу відпрацьовується на практиці. Стає зрозумілою важливість командної роботи та витраченого часу для спасіння населення. У практичній роботі з‘ясовувалися принципи комунікації та управління інформацією: загальна картина інциденту, взаємодія, надійність, масштабність і портативність, стійкість і резервність.
Деякі модулі вимагали вміння носити ЗІЗ (засоби індивідуального захисту), знання принципів проведення дезактивації, врахування можливості вторинних інцидентів. Інформація дуже корисна та актуальна під час воєнних дій. Завтра навчання продовжаться.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ua ru en