Співпраця з інститутом Уповноважених Верховної Ради України з прав людини в Одеській області

Здобувачі вищої освіти Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» співпрацюють з інститутом Уповноважених Верховної Ради України з прав людини в Одеській області, реалізуючи проєкт «Права людини в дії».
Цей проєкт організований за ініціативи Ради здобувачів вищої освіти Придунайської філії Пр АТ «ВНЗ «МАУП». Координатор — омбудсмен Придунайської філії А. Статі. Учасників проєкту привітала професор Гуменникова Т.Р. на черговому засіданні, яке відбулося 2 листопада.
Тему третьої зустрічі «Захист персональних даних в умовах воєнного стану» висвітлила Уповноважена з прав людини в Одеській області Яна Вікторівна Кузьміна. Здобувачі вищої освіти з’ ясували, якими статтями Конституції України передбачені окремі обмеження прав і свобод громадян в умовах воєнного стану; обов’язки розпорядників щодо захисту персональних даних працівників; захист своїх персональних даних від кіберзлочинців та шахрайських дій. Були висвітлені можливі загрози для громадян при наданні персональних даних на тимчасово окупованих територіях. Слухачі отримали адресу, електронну пошту та телефони гарячої лінії.
Омбудсмен Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» А. Статі від усіх здобувачів вищої освіти подякував Яні Вікторівні за висвітлення такої актуальної та необхідної інформації.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ua ru en