Організація навчальної практики невипускових курсів денної форми навчання

У зв'язку з російською агресією, на підставі Наказу по ПрАТ "ВНЗ "Міжрегіональна Академія управління персоналом" № 21-0 від 18.04.2022 р. та Розпорядження № 3 від 20.04.2022 р. по Придунайській філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" проведення практики для здобувачів вищої освіти невипускових курсів денної форми навчання ОП "Право" та ОП "Менеджмент" перенесено на початок наступного семестру.
З 01 серпня 2022 р. здобувачі вищої освіти виходять на практику в офлайн режимі. Попереду у них цікаві навчальні екскурсії на підприємства стейкхолдерів, які згідно договорів більше п'яти років співпрацюють з філією та працевлаштовують випускників.
29 липня 2022 р. керівники практики (викладач Боденчук С. В., ст. викладач Дакі Н. І., ст. викладач Кулава М. К., викладач Ніколенко Л. І.) та заступник директора з навчально-методичної роботи доцент Ліганенко І. В. провели нараду, де були обговорені програми практики за ОП "Право" та ОП "Менеджмент", підготовлені листи підприємствам, обговорені кейсові завдання та тренінги для студентів.
 
ua ru en