Науково-педагогічні працівники кафедри економіки та менеджменту Придунайської філії ПрАТ "ВНЗ "МАУП" звітували про міжнародні стажування за 2021 рік

Науково-педагогічні працівники кафедри економіки та менеджменту ділились досвідом проходження міжнародних стажувань, їх перевагами та можливостями вдосконалення викладацької майстерності.
Так, к.е.н. Боденчук Л. Б., к.е.н., доцент Ліганенко І. В., викладач Приходько О. Ю. отримали кваліфікацію «Міжнародний керівник категорії - "Б" в галузі освіти і науки, згідно класифікації ЮНЕСКО та кваліфікацію «Міжнародний вчитель/викладач», після проходження 18 годин (6 кредитів ECTS) в International Historical Biographical Institute (серпень-жовтень 2021 р.).
К.е.н. Мурашко І. С. та к.е. н. Боденчук Л. Б підвищили професійні компетенції шляхом участі в Програмі підвищення кваліфікації в країні Польща в період з 23.08. 2021 р. по 30.08.2021 р..
Обговорені корисні матеріали та нові знання з НПП кафедри та визначена потужність міжнародних стажувань у професійному ставленні викладача сучасного закладу вищої освіти.
 
 
 
 
 
ua ru en