МЕМОРАНДУМИ ТА УГОДИ ПРО СПІВПРАЦЮ, ЯК МАРКЕРИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ

 

МЕМОРАНДУМИ ТА УГОДИ ПРО СПІВПРАЦЮ ЯК МАРКЕРИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ

05 грудня 2023 року Придунайська філія ПрАТ "ВНЗ "МАУП" та Державна податкова служба України підписали меморандум про співпрацю та спільне освітнє партнерство.

Здобувачів освіти Придунайської філії очікують сумісні зустрічі, круглі столи, тренінги, гостьові лекції, воркшопи.

Науково-педагогічні працівники налаштовані працювати зі стейкхолдерами з питань вдосконалення підготовки здобувачів освіти за ОПП "Менеджмент" та ОПП "Право".

Меморандумом передбачено проходження практики та стажування студентів філії в Державній податковій службі України за місцем їхнього проживання та можливість подальшого працевлаштування.

Угоду про співпрацю та проведення практики здобувачів освіти укладено між Придунайською філією та АТ "Райффайзен Банк" 19 грудня 2023 р. Сторони зацікавлені у використанні корпоративних ресурсів, проведені наукових та освітніх заходів, організації та проведенні різних видів практик зі спеціальності "Менеджмент".

26 грудня 2023 року ініційовано підписання ще одного договору про співпрацю Одеським обласним управлінням АТ "Ощадбанк", який передбачає спільне проведення освітніх онлайн-заходів та організацію практики здобувачів вищої освіти Придунайської філії.

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

 

ua ru en