Кращий волонтер Придунайської філії МАУП — 2022

Давидова Вікторія Іллівна — студентка ІІІ курсу спеціальності «Право» Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП», стала переможницей у номінації «Кращий волонтер Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» за підсумками рейтингу здобувачів вищої освіти 2022 року.
Вікторія є номінанткою волонтерської премії 2021 та 2022 років громадської ініціативи Євромайдан SOS у співпраці з Українською Волонтерською Службою.
Ось що розповідає Вікторія: «Стати волонтером пробації підштовхнуло бажання допомагати людям, які порушили закон, стати на шлях виправлення та показати, що у житті дуже багато законних можливостей для здійснення життя своєї мрії. Також бажання отримати досвід для своєї майбутньої професії. Система пробації передбачає роботу з правопорушниками без ізоляції їх від суспільства, надання їм соціальної та психологічної підтримки та допомоги. І, звісно, ​​це нагляд та контроль. Основна моя діяльність полягає у проведенні контрольних перевірок за місцем відбуття громадських робіт, участі в соціально-виховних заходах відділу пробації, відвідування суб'єктів пробації за місцем роботи, проведення тренінгових занять, супроводження до місць отримання необхідних послуг, організація надання гуманітарної допомоги, оформлення документів. А також проведення індивідуальних виховних бесід для окремих категорій суб'єктів пробації.
У майбутньому я хочу продовжити бути волонтером пробації, хотілося б допомогти більшій кількості людей стати на шлях виправлення та жити щасливим, повноцінним життям. Для мене волонтерство в пробації важливе тим, що це не лише допомога іншим, а й особистий розвиток».
 
ua ru en