Командні змагання з історії України

         Здобувачі вищої освіти першого курсу провели командні змагання між «Витязями» та «Рюриковичами». Студенти Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» змагалися в обізнаності з питань історичного та культурного розвитку України.

         У першому турі учасники представили свою команду та презентували назву. Другий етап випробувань вимагав запам’ятати за 30 секунд, а потім озвучити якомога більше історичних термінів, заздалегідь підготовлених для кожної з команд.

        

         Третій тур передбачав командне швидкісне вирішення тематичних тестових завдань. На четвертому та п’ятому етапах гри –  «Вгадай хто?» та «Що сталося?» – команди пропонували своїм суперникам розповіді-головоломки відповідно про відому постать та знану історичну подію. Кожна вступна «легенда» мала містити лише непрямі натяки на загадану особистість та історичний факт. Кожна правильна відповідь приносила команді 1 бал.

                Завершилося заняття складанням та розв’язанням кросвордів.  

         Відтворення навчальної інформації в довільному порядку у грі - актуальна форма роботи, що є цікавою для здобувачів освіти усіх вікових категорій. Гра розвиває логічне мислення, культуру мислення, швидку реакцію. А головне – дарує гарний настрій, який не змогла зіпсувати навіть повітряна тривога, через яку завершувати змагання довелося у сховищі закладу освіти.

ua ru en