КНИЖКОВИЙ СВІТ БІБЛІОТЕКИ І.П. КОТЛЯРЕВСЬКОГО

Студенти ІІ курсу спеціальності «Менеджмент» Придунайської філії Пр АТ «ВНЗ «МАУП» відвідали Центральну бібліотеку м. Ізмаїла імені І.П. Котляревського. Спочатку вони потрапили в читальний зал, в якому ознайомилися з виставками, присвяченими національним культурам України і нашого края «Український Всесвіт: Національний одяг». Працівники читального залу розповіли, что у національному одязі кожної країни відображена національна свідомість нації, її естетичний ідеал, прагнення та цінності. В цьому сенсі український національний костюм є багатогранним явищем. В його образі поєднані такі риси, як слов’янська душа, східна любов до яскравих кольорів та західна нотка витонченої елегантності. Також студенти розглянули книжнову експозицію «Україна — країна нескорених».

Зацікавившись фондами бібліотеки, студенти рушили у відділ абонементу. Після захоплюючої розповіді працівників про нову літературу та ознайомлення з відділом навчальної на наукової літератури кожний вибрав собі книги зі спеціальності, а також художню літературу за уподобанням.

Напередодні Великодня студентів привітали на виставці «Барви Великодня», пригостивши Пасхальними атрибутами. Студенти подякували за цікаву подорож у книжковий світ бібліотеки, яка вразила сучасними можливостями пізнання світу та особливою атмосферою затишку й теплоти.

#МАУПІзмаїл

#MAUPIzmail

#МАУП

 

 

     
 

 

 

ua ru en