Думка студента

Хочу поділитися з вами своїми враженнями щодо онлайн навчання.
Для мене онлайн навчання - це щось нове. Спочатку, коли все почалося в березні, мені не дуже сподобалося, так як для всіх це була новина, і навчання проходило трохи не організовано. Як для викладачів, так і для нас було незвично займатися в такому форматі. Багатьом не подобалося, але мені здається, що і до сих пір не подобається.
А особисто мені сподобався такий формат навчання. З ранку нікуди не потрібно поспішати. Ти сидиш вдома і працюєш за своїм комп'ютером, що дуже зручно. У процесі можна поїсти та насолодитися ранковою чашкою чаю.
Насправді, я вважаю, що онлайн навчання - це в якійсь мірі навіть корисно. Зараз поясню. По суті, тебе ніхто не змушує працювати, наприклад, як в аудиторії. Вдома ти наданий сам собі і тільки в твоїх інтересах - зробити тобі те завдання, яке дав викладач, або ж ні. Таким чином, формується відповідальність. І якщо чесно, завдяки даному формату навчання я стала відчувати себе впевненіше, не знаю, може бути тому, що я була вдома, але в будь-якому випадку це добре.
 
Студентка 3 курсу, Щербина Валерія.
ua ru en