Час англійського чаювання: практика soft skills для майбутніх фахівців

            Нестандартним заняттям з англійської мови "Five o'clock tea" відзначився у Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» тиждень заходів до Міжнародного дня студентів.

            Протягом аудиторної зустрічі студенти вивчали  історію виникнення та традиції чаювання у Великобританії, дізналися цікаві факти щодо звичок шанування британцями ароматного напою. Зокрема, ознайомилися з різновидами чаю і тонкощами подачі кожного виду до столу, чайним етикетом і, окремо, чайним протоколом, а також спробували відтворити традиційний Five O'clock Tea - процедуру післяобіднього чаю.

            Під час заняття в дружній атмосфері студенти відповідали на питання, виконували завдання в групах, парами та індивідуально. Комплекс цілей даного заходу, окрім активізації лексики за темою, розвитку у студентів навичок усного мовлення та ситуативного перекладу, включав також ряд базових soft skills: вміння працювати в команді, формування толерантності та шанобливого ставлення до способу життя інших національностей, вміння дослухатися до чужих пропозицій та приймати рішення на основі отриманої інформації.

            Бонусом зустрічі для присутніх стало частування чаєм із солодкими смаколиками!

 

 

   
ua ru en