Академічна доброчесність: студентські ініціативи

      31 серпня представники студентського активу Придунайської філії МАУП підтримали чергову інформаційну пропозицію SAIUP (Проєкт сприяння академічній доброчесності в Україні) та доєднались до обговорення теми вебінару «Академічна доброчесність: студентські ініціативи».
      Модераторами вебінару виступили студентські координатори Проєкту SAIUP, які поділились досвідом реалізації студентських ініціатив з академічної доброчесності, проведення просвітницької роботи з академічної доброчесності із першокурсниками. Підвищений інтерес викликало питання налагодження співпраці з керівництвом університету для втілення ініціатив з доброчесності.
      Студентський актив філії виражає щиру подяку спікерам вебінару Олександру Канагеєву (Луцький національний технічний університет), Анастасії Долгополової (Запорізкий національний університет), Ользі Урсол (Ізмаїльський державний гуманітарний університет) за можливість дізнатись як провести цікаву та ефективну кампанію з академічної доброчесності в закладах вищої освіти та поширення практик академічної доброчесності в освітньому середовищі.
                                                                                      
 
 
ua ru en