Засідання студентського наукового гуртка кафедри права «Elegantia iuris»

Відбулося чергове, «зелене», засідання студентського наукового гуртка кафедри права «Elegantia iuris». Гуртківці обговорили ряд організаційних питань щодо підготовки доповідей та участі у науково-практичних конференціях. Основне питання порядку денного було присвячене 102-ій річниці карного розшуку України. З цікавою інформацією про історію створення та розвитку карного розшуку виступила керівниця секції з кримінальних питань Марія Ніколаєва.
У роботі гуртка взяв участь онлайн генерал-майор, ветеран карного розшуку, д.ю.н., колишній начальник Ізмаїльського міського відділу УМВС в Одеській області, високий професіонал своєї справи, харизматична, сильна і неординарна людина Микола Андреєв, що приніс вагомий особистий внесок у зміцнення законності та правопорядку, у захист конституційних прав і свобод громадян.
До гуртківців завітав і ветеран МВС, колишній начальник карного розшуку м. Ізмаїла Радіон Арєшкін. Від нього ми дізналися безліч цікавих фактів про будення, проблеми і досягнення, труднощі та здобутки працівників органів внутрішніх справ.
Гуртківці – майбутні правознавці та правозахисники. Такі заходи сприяють нашій впевненості в обраній професії, вимагають самовдосконалюватись, щоб гідно, компетентно, ефективно виконувати свої майбутні професійні обов’язики.
Ми вдячні ветеранам М.М. Андреєву та Р.Ф. Арєшкіну за зустріч і захоплюючі розповіді, а також нашому керівнику В. В. Щокіній за організацію сьогоднішнього надзвичайно цікавого заходу.
 
Староста гуртка Анастасія Вітенко
Помічник керівника Вікторія Давидова
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ua ru en