Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим

Шановні викладачі, співробітники та студенти, жителі нашого регіону та міста Ізмаїла!

Наближаються чарівні, сповнені надій свята, з якими пов’язують здійснення мрій та найзаповітніших бажань! 

Новий рік дарує нам чудовий шанс - змінити своє життя на краще. Це привід для того, щоб нарешті відмовитися від чогось звичного, але такого набридлого, здолати свої страхи, залишити позаду сумніви, посміхнутися світу довкола і почати будувати свою долю за власним, ексклюзивним проєктом.

Прийміть найщиріші вітання з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Напередодні новорічних свят Ми щиро вдячні професорсько-викладацькому колективу за значні досягнення, наукові здобутки, розуміння, підтримку та прагнення розвивати НАШ навчальний заклад.

Завдяки узгодженій роботі єдиної команди, відданій праці та ініціативі кожного, НАМ вдається зберігати та зміцнювати свої позиції в освітньому просторі нашої держави. Наші студенти вперше в  цьому році  складали пробний ЄДКІ, брали участь у міжнародних проєктах, опановували  систему змішаного навчання.

Новий рік – це крок у майбутнє, час надій і сподівань. Тож нехай він стане для всіх НАС роком добрих змін, здійснення задумів, нових можливостей і досягнень, благополуччя та процвітання! А число «22» подвоїть всі наші здобутки.

Від усього серця бажаємо всім міцного здоров'я, невичерпної енергії, оптимізму, прихильності долі, підтримки близьких і колег! Нехай новорічні свята принесуть у ваші родини достаток і мир, а різдвяні вогні сповнюють ваші серця натхненням і радістю!

ua ru en