Онлайн-конференція «Synergy 2020. IT Business & IT Education»

23 грудня 2020 року відбулася онлайн-конференція «Synergy 2020. IT Business & IT Education» (за підтримки Міністерства освіти і науки України спільно з Асоціацією «Інформаційні технології України»), в якій взяла участь викладачка кафедри суспільно-наукових дисциплін Придунайської філії Рященко Оксана Іванівна.

Synergy. IT Business & IT Education – захід з поєднання кращих форматів та практик, досвіду численних професіоналів з боку бізнесу, органів влади та викладачів. Все це — для розвитку IT-освіти, яка виховує висококваліфікованих професіоналів в IT, які дозволяють галузі зростати щороку на 20-30%. Учасникам  були ознайомлені з успішними кейсами колаборації провідних IT-компаній та ВНЗ, кращими практиками корпоративної IT-освіти тощо.

Метою конференції стало створення дієвої платформи для діалогу та стратегічного співробітництва між керівниками органів державної влади, вітчизняних і закордонних закладів вищої освіти та провідних ІТ-компаній.

Проведена конференція – регулярний захід. Цього року «Synergy. IT Business & IT Education» в сьомий раз зібрала найкращих з кращих на одному сайті для ІТ-освіти, щоб визначити вектори динамічного розвитку та керування креативною економікою України.

Доступ до знань та завоювання нових горизонтів можливостей стає безмежним, оскільки конференція відбувалася онлайн! Учасникам були запропоновані успішні випадки співпраці провідних ІТ-компаній та університетів, найкращі практики корпоративної ІТ-освіти, доповіді спікерів («Боротьба з інерцією: рух України в майбутнє в освіті», «Майбутнє школи та праці»), панельні дискусії («Освіта майбутнього: реформи, структура, якість», «Нові підходи до співпраці ІТ-бізнес - ІТ-освіта в новій реальності» та ін.), презентації стартапів та освітні проекти.                                                             

ua ru en