Міжнародна співпраця з Румунією у площині академічної мобільності

           Наприкінці грудня к. е. н., доцент кафедри економіки та менеджменту ПФ ПрАТ "ВНЗ "МАУП" Ліганенко І. В. та к. е. н., в. о. доцента кафедри економіки та менеджменту ПФ ПрАТ "ВНЗ "МАУП" Боденчук Л. Б. з 21.12.2020 р. по 24.12.2020 р. взяли участь у проєкті "CBC-DEBUS - Інноваційний розвиток підприємницької освіти та стимулювання нового бізнесу в транскордонному регіоні" в  м. Тульча (Румунія).
          Метою проєкту виступили: популяризація підприємницької культури серед жителів Ізмаїла і Тульчі та підвищення доступності освіти у сфері підприємницької діяльності, забезпечення відповідних компетенцій через навчання.  Цільовою аудиторією стали  75 осіб: 25 з Ізмаїла і 50 з Тульчі - людей, які мають намір створити бізнес, беручи участь в навчальній програмі для підприємницької підготовки протягом 12 місяців. Цільовою  групою програми стануть: студенти, жителі м. Ізмаїла та м. Тульчі, які отримують доступ до інформації у підприємницькій сфері діяльності у міжнародному форматі.
         Першим кроком у встановлені практики обміну досвідом організації підприємницької  діяльності у прикордонних регіонах виступила підготовка викладачів ЗВО м. Ізмаїл на базі румунського Центру в м. Тульча. Наступним очікуваним кроком стане обмін студентами у площині  академічної мобільності.
 
 
 
 
 
 
 
ua ru en