Креативне мислення як один з важливих SOFT SKILLS менеджера сучасності

Практично кожна людина рано чи пізно зіштовхується із ситуацією з високою долею невизначеності, в якій немає однозначного «правильного» чи «неправильного» розв’язку, але необхідно ухвалювати рішення і діяти. Саме тоді – знаємо ми про те чи ні – на допомогу приходить креативне мислення.
Креативність – це здатність створювати і знаходити нові оригінальні ідеї, що відхиляються від прийнятих схем мислення, успішно вирішувати поставлені завдання нестандартним чином, а також здатність вирішувати проблеми , що виникають всередині статичних систем. Це бачення проблем під іншим кутом і їх рішення є унікальним шляхом виконання виробничих функцій. Креативне мислення це революційне і творче мислення, що носить конструктивний характер.
Під супроводом викладача кафедри економіки та менеджменту Придунайської філії Лаврової І. А. студенти ІІІ курсу денного відділення спеціальності «Економіка» пройшли онлайн-курс «Креативне мислення» в обсязі 15 годин 40 хвилин, що становить 0, 53 кредитів ЄКТС та отримали сертифікати.
Цей курс допоміг студентам надалі розвивати та підтримувати власну креативність (через розуміння принципів та регулярні тренувальні вправи).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ua ru en