Тиждень права у Придунайській філії завершено

В Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» з 10 по 17 грудня 2020 р. відбувся Всеукраїнський тиждень права!
Розпочався тиждень 10.12.2020 р. онлайн-лінійкою, на яку були запрошені студенти філії, а також учні ЗОШ №14 та курсанти Ізмаїльського військово-морського ліцею.
В рамках відкриття Тижня права було оголошено старт правового веб-квесту «Ти –людина! Ти маєш право!» та відкриття творчого конкурсу «Є право – є надія!».
11.12.2020 р. кафедрою права була проведена онлайн зустріч зі студентами Кілійського транспортного коледжу ДУІТ, метою якої було поглиблення знань студентів коледжу про права та обов’язки людини і громадянина, які зазначені в Загальній декларації прав людини та в Конституції України.
Того ж дня відбулась онлайн зустріч студентів філії з помічником начальника Ізмаїльського прикордонного загону, начальником прес-служби, підполковником Перегняком І.В., який розповів про нормативно-правову основу діяльності Державної прикордонної служби України, про діяльність Державної прикордонної служби України в запобіганні та боротьбі зі злочинністю.
14.12.2020 р. відбулася зустріч студентів з адвокатами Янковською О.П. та Димитровим Д.П., які розповіли про тонкощі адвокатської професії, про професійні принципи, цінності та ділеми, які існують в діяльності адвоката.
15.12.2020 р. викладачами кафедри права було проведено правознавчий екскурс «Взаємодія поліції та громади», на який були запрошені працівники правоохоронних органів України: директор КУ «Муніципальна варта» Канарьян П.Р. та інспектор з обслуговування м. Ізмаїл Управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції, лейтенант поліції Самовяну Г.Д., які розповіли про особливості роботи в муніципальній варті та патрульній поліції.
16.12.2020 р. спільними зусиллями викладачів кафедри права Філіпововї Н.А. та Кулави М.К., а також зав.кафедри економіки та менеджменту Мурашко І.С. в рамках Тижня права, було проведено захід «Співпраця юриста та економіста – запорука стабільного функціонування підприємства», на якому учасникам було запропоновано розглянути кейси, в яких ставилися питання ефективності взаємних дій юриста та економіста, направлених на профілактику та запобігання негативних явищ на підприємстві та розв’язання їх наслідків.
17.12.2020 р. відбулося закриття Всеукраїнського тижня права та нагородження учасників сертифікатами, які успішно пройшли веб-квест «Ти – людина! Ти маєш право!».
Дякуємо всім за плідну співпрацю!
 
 
 
 
ua ru en