Вручення дипломів - крок наближення до мирного життя

У важкий воєнний час, коли доля кидає жахливі виклики усьому людству, особисті та професійні успіхи стають надзвичайно цінними. Вони наближують нас до перемоги, занурюють у турботи мирного життя, сповненого буденними радощами та надіями.

24 березня 2022 року до Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» завітали випускники, які спромоглися за нинішніх складних обставин особисто отримати омріяні дипломи про вищу освіту державного зразка. Завершити навчання вони встигли напередодні війни, а от вітання з нагоди отримання документів довелося приймати у період повномасштабної військової навали. Тому така зазвичай урочиста подія тепер видалася особливо хвилюючою.

Усі сьогоднішні випускники є представниками Кілійської міської громади, серед них - міський голова міста Кілії. Всі вони – успішні аграрії та управлінці, тому у своїх вітальних промовах не лише поділилися враженнями про пройдешні студентські будні, а й висловили власні пропозиції  щодо покращення освітньої програми «Менеджмент», яку щойно завершили на базі Придунайської філії.

Бачити посмішки випускників, чути привітання та почувати їхню готовність захищати рідну землю – найкраща нагорода для викладачів Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП». Хай доля буде прихильною до вас в часи страшних випробувань для країни! Виборюйте, досягайте, мрійте, втілюйте, наближайте перемогу! Віримо у вас! Віримо в Україну!

ua ru en