Вікторія Давидова: номінантка волонтерської премії

 
 
???? Вікторія Давидова - волонтерка Ізмаїльського районного відділу №1 філії Державної установи "Центр пробації" в Одеській області. Про таке волонтерство дівчина дізналась від своєї викладачки на факультеті права. Вікторія спілкується з неповнолітніми клієнтами пробації на теми шкідливості вживання алкоголю та наркотичних засобів,також приймає участь в складанні соціально - виховної роботи з клієнтами пробації.
???? В першу чергу волонтерка зізнається, що це дуже корисний досвід для неї у майбутньому кар’єрному зростанні та кращому розумінні людей, які проявляють деліквентну поведінку. Окрім професійного досвіду, дівчина починає більше помічати людей за цими стигматизованими статусами.
???? “Мені подобається спілкування з цими людьми. Я наче трішки відчиняю закриті двері - дивлюсь за них, розбиваю у себе в голові численні стереотипи про людей, які вчиняли кримінальні правопорушення” - ділиться номінантка.
???? Вікторія зазначає, що наповнює її спілкування з клієнтами пробації. А даяльність дає дійсно гарні результати, люди стають на інший шлях, вони змінюються, роблять висновки зі своїх минулих дій, розвиваються і прагнуть до кращого життя.
__________________________
Волонтерська премія була заснована в 2014 році, щоб підтримати звичайних
людей, які роблять надзвичайні речі. Вона ставить за мету відзначити роботу волонтерів, які працюють у різних сферах.
Премія є негрошовою, і покликана підтримати волонтерський рух в Україні, показати суспільству його важливість та різноманітність, а також заохотити інших людей до суспільно-корисної праці. Саме тому ми відзначаємо усіх без винятку волонтерів, яких було номіновано на Премію, а журі додатково обирає кількох лауреатів.
ua ru en