Викладачі Придунайської філії знову оцінюватимуть дослідницькі роботи учнів-членів МАН України

19 жовтня 2021 року науково-педагогічні працівники Придунайської філії на запрошення Відділу освіти Ізмаїльської міської ради взяли участь у міському онлайн-вебінарі на тему: «Правила проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України в 2021/2022 навчальному році».

В ході зустрічі учасників ознайомили з нормативними документи щодо організації роботи НТУ в закладах освіти, вимогами щодо оформлення робіт для участі в конкурсі-захисті МАН, зразками документації щодо участі у І та ІІ етапі конкурсу-захисту, умовами оцінювання конкурсних робіт та нагородження тощо.

Вже протягом кількох років викладачі Придунайської філії надають якісне наукове консультування керівникам наукових товариств учнів та учням-членам Малої академії наук України Ізмаїльського територіального відділення МАН, а також беруть участь в оцінюванні конкурсних досліджень та роботі І етапу конкурсу-захисту. Науково-педагогічний склад філії щиро зацікавлений у будь-яких форматах співпраці щодо підтримки обдарованої молоді міста Ізмаїла і в поточному році також вітатиме учасників конкурсу-захисту на чергових змаганнях.

Удачі всім молодим дослідникам!

ua ru en