Відбулася студентська науково-практична конференція на тему: «Юриспруденція в теорії та на практиці: актуальні питання та сучасні аспекти»

18 травня 2021 р.  у режимі онлайн відбулася студентська науково-практична конференція на тему: «Юриспруденція в теорії та на практиці: актуальні питання та сучасні аспекти».
Відкрила роботу конференції директорка Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП», професорка Гуменникова Т.Р., яка відзначила, що проведення студентських наукових конференцій сприяє якості професійної підготовки студентів та розширенню їх особистісних та професійних можливостей.
З привітальним словом до студентів звернулась і в.о.зав.кафедри права Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» Філіпова Н.А., яка зауважила, що проведення студентської наукової конференції свідчить про прагнення студентів долучитись до розв`язання правових проблем у різних сферах суспільного життя.
На конференції виступили студенти денного відділення І-ІІІ курсів Бондаренко Дар′я, Давидова Вікторія, Пєнова Марія, Богдан Анастасія, Баранюк Анастасія, Кравченко Ростислав, Карталяну Марина, Вітенко Анастасія, Ніколаєва Марія, Бондаренко Дар’я, які представили доповіді на актуальні правові теми і підготували презентації.
У цілому проведення конференції свідчить про зацікавленість студентів у самостійній науковій роботі та небайдужість до обраної майбутньої професії.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ua ru en