Вебінар, як форма підготовки менеджерів в умовах розвитку соціального підприємництва

 
21 лютого 2022 року НПП та здобувачі вищої освіти кафедри «Економіки та менеджменту» Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» та 81 учасник з різних куточків України взяли участь у Вебінарі EU4YOUTH: Фінансові інструменти та можливості для соціального підприємства, організатором якого виступила Молодіжна громадська організація «Нове покоління Європи» в місті Ізмаїл, яка сприяє всебічному розвитку молоді, її інтеграції у Європейський молодіжний міжнародній рух в сфері транскордонного співробітництва.
Спікер вебінару Ольга Присяжнюк (м. Вінниця) – координаторка низки міжнародних проектів, доповіла про можливості розвитку нових компетентностей менеджерів в умовах розвитку соціального підприємництва.
Здобувачів освіти ОП 073 «Менеджмент» ознайомили з цікавими кейсами, платформами для можливістю подання бізнес-проектів, що додає практичної спрямованості в опануванні дисциплін «Основи підприємницької діяльності», «Основи управління бізнесом» та вдосконалить загальні компетентності майбутніх менеджерів, а саме - здатність діяти на основі етичних міркувань (мотивів); здатність виявляти і вирішувати проблеми, приймати і обґрунтовувати рішення.
Участь у таких заходах розширює уявлення здобувачів освіти про цінність професії менеджера, вдосконалює фахову компетентність діяти соціально відповідально і свідомо та планувати діяльність організації та управляти часом; формувати повагу до різноманітності та міжкультурності на основі етичних міркувань.
 
 
ua ru en