Успішне навчання — шлях до перемоги

В умовах онлайн-навчання тьютори Придунайської філії Пр АТ «ВНЗ «МАУП» знаходять можливості для проведення не тільки індивідуальної виховної роботи, але й проводять групові онлайн-зустрічі з метою сприяти усвідомленню студентами важливості набуття вищої освіти, допомоги у визначенні шляхів вдосконалення власних навичок, виховання дисциплінованості та організованості в навчальному процесі та постійній самоосвітній діяльності. Студенти висловили свої думки та розуміння того, що сучасна людина на основі високого рівня загальної культури та освіти здатна швидко й оптимально приймати рішення в складних умовах сьогодення.
Напружений ритм життя мобілізує фізичні, інтелектуальні, емоційні резерви людини, примножує її сили. Заняття улюбленою та суспільно корисною справою дисциплінує, загартовує характер, волю, привчає цінувати та раціонально використовувати час, а високі вимоги до себе — тільки на користь, бо стануть нормами життя.
Були обговоренні також десять умов успішного навчання, а саме:
1. Упевненість у своїх силах.
2.Розвиток сили волі.
3. Увага та сконцентрованість на справі.
4. Працьовитість.
5. Дотримання режиму дня.
6. Осмислення матеріалу.
7. Самостійність у навчанні.
8. Практичне застосування знань.
9. Самоосвіта.
10. Духовний розвиток.
Такий зв‘язок зі студентами філії допомагає в організації та вдосконаленні навчального процесу, підтримці психологічного настрою та спрямуванні суспільної діяльності.
Усе буде Україна !
 
ua ru en