Участь в роботі освітнього Форуму «Підвищення кваліфікації освітян: основні вимоги та новітні тренди»

Представники кафедри суспільно-наукових дисциплін Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» взяли участь в роботі освітнього Форуму «Підвищення кваліфікації освітян: основні вимоги та новітні тренди». В ході обговорень висвітлювалися питання пошуку актуального напряму навчання серед різноманіття пропозицій, отримання необхідних знань та здобуття загальних та професійних компетентностей, і, головне, визначення переліку компетентностей, необхідних сучасному фахівцю.

Організаторами форуму, який відбувся 23 вересня 2021 р. виступили освітня платформа «4 PEOPLE» та ВГО «Українська асоціація фахівців інформаційних технологій». Спікерами були запрошені лідери громадських думок, представники ЗВО, наукових установ, міністерств, державних установ різних рівнів, науковці.

У нову еру суспільно-економічних відносин та ціннісних систем, де головними орієнтирами розвитку є знання, креативність та професіоналізм, а однією із провідних компетентностей є уміння вчитися впродовж життя, підвищення кваліфікації освітян набуває першочергового значення. Підвищуючи свою кваліфікацію, освітяни мають отримати такі знання, навички і досвід, який буде корисним і потрібним для формування конкурентоздатних фахівців, які будуть відповідати викликам сучасності, потребам ринку та будуть спроможні створювати інновації.

Участь у форумі дала можливість отримати відповіді на актуальні питання від успішних керівників освітнього, корпоративного та державного секторів економіки.

ua ru en