Участь здобувачів вищої освіти кафедри економіки та менеджменту у тренінгу з соціального підприємництва у рамках проєкту "EU4Youth - Вплив соціальних інновацій - стратегічне партнерство" (Україна - Румунія)

Здобувачки вищої освіти Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» Іваненко К., Демірова К. та Левченко А. взяли участь у тренінгу з соціального підприємництва у рамках проєкту "EU4Youth - Вплив соціальних інновацій - стратегічне партнерство", який проходив з 25 по 30 липня 2021 р. у м. Яси, Румунія.
Під час тренінгу студенти відвідали соціальні підприємства «Sumasana», «Nails Academy», «FLAIR SCENT», на яких ознайомились із виробничим процесом, історією відкриття та розвитком підприємств, а також мали можливість поспілкуватися з власниками цих підприємств та дізнатися багато корисної інформації.
У офісі Фонда «Алетурь де вой» власник Анджела Акіцей розповіла про соціальне підприємництво, завдання та мету його діяльності , а також його вплив на розвиток економіки країни. Студенти дізналися про моделі соціальних підприємств, методику дослідження ринку та виявлення потреби в економічних продуктах, послугах та соціальних потребах в громаді, проблеми, які можуть виникати у соціальних підприємств і шляхи їх вирішення.
 
За результатами тренінгу здобувачки отримали багато корисної інформації з соціального підприємництва та отримали можливість взяти участь у конкурсі «Акселератор соціальних підприємств».
 
 
 
 
ua ru en