Участь кафедри економіки та менеджменту у VІIІ Міжнародному бізнес-форумі «Наука-бізнес-освіта: стратегічне партнерство»

Нинішній виклик у вигляді вимушеного переходу на дистанційне навчання тільки яскравіше «підсвітив» нові можливості для викладачів ЗВО.
З видимих, на перший погляд, труднощів викладачі можуть і повинні отримувати для себе користь. Саме так і вчиняють директор Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» д.пед.н., проф. Гуменникова Т.Р., а також викладачі кафедри економіки та менеджменту к.е.н., доцент Ліганенко І.В., к.е.н. Боденчук Л.Б., к.е.н. Мурашко І.С. та викладач Боденчук С.В., які взяли участь у VІIІ Міжнародному бізнес-форумі «Наука-бізнес-освіта: стратегічне партнерство», яку проводив Київський національний економічний університет.
Теми винесені на обговорення: «Форми співпраці корпоративних та академічних університетів», «Фінансова бізнес-освіта: сучасні тренди та інновації», «Інноваційні моделі взаємодії університету з бізнесом», «Розвиток підприємницької освіти в Україні: погляд освітян і бізнесу».
Практичний напрям форуму придала участь в його роботі представників бізнесу, які є стейкхолдерами ЗВО.
 
 
 
ua ru en