Ще один цікавий захід відбувся в Придунайській філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП»!

Так, 15.12.2020 р. в рамках проведення Тижня права викладачами кафедри права було проведено правознавчий екскурс «Взаємодія поліції та громади», на який були запрошені представники правоохоронних органів: директор КУ «Муніципальна варта» Канарьян Петро Русланович та інспектор з обслуговування м. Ізмаїл Управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції, лейтенант поліції Самовяну Григорій Дмитрович.
Під час зустрічі Петро Русланович та Григорій Дмитрович розповіли про особливості роботи в муніципальній варті та патрульній поліції, про вимоги, які висуваються до кандидатів, які виявили бажання вступити на службу до цих органів.
Було обговорено важливі питання роботи сучасних правоохоронних органів, зокрема, муніципальної варти та патрульної поліції, питання взаємодії поліції та громадськості.
Студенти переконалися, що кожен, хто хоче пов’язати своє життя із правоохоронною діяльністю, повинен поєднувати хороший фізичний стан, стійкість духу та високі моральні якості.
Керівництво, викладацький склад кафедри права та студенти Придунайської філії ПрАТ «ВНЗ «МАУП» щиро вдячні Петру Руслановичу та Григорію Дмитровичу за чудову розповідь та сподіваються на подальші зустрічі!
 
 
 
ua ru en