Онлайн-проєкт «Психологія – студенту»: для допомоги та особистого використання

З 15 жовтня 2021 року на сторінці Придунайської філії в Instagram -   @maup_pridunai   - запущено проєкт «Психологія – студенту», який став онлайн-продовженням заходів до Дня психічного здоров’я. Метою проєкту, підготовленого та реалізованого студентами філії, визначено здійснення онлайн-підтримки психічного здоров’я студентської молоді протягом навчального семестру. Модератор проєкту – директорка Придунайської філії, професорка кафедри суспільно-наукових дисциплін Гуменникова Т.Р.

Однак реальне коло питань, якими цікавляться та розглядають студенти у своїх виступах, значно ширше: розвиток фахових soft skills для здобувачів вищої освіти різних спеціальностей, підвищення власної самооцінки, формування мотивації до навчання та активного студентського життя, надання рекомендацій щодо визначення індивідуального локусу контролю і його використання для досягнення успіху, подолання тривожності під час навчання, подолання залежності від життєвих обставин, набуття самостійності та впевненості в собі. У своїх практичних порадах здобувачі освіти також звертають увагу, зокрема, на створення корисних ранкових звичок, використання методик запам’ятовування важливої інформації та результативного навчання за методом Аткінсона тощо.

Студентський актив окремо відзначає вагомий внесок у функціонування та розвиток здобувачів освіти філії – Пухкан В., Бужор А., Коцофляк Н., Січової В., Максимової А., Герасимової Н.

 

 

 

 

ua ru en